Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Τι φώναξε η 49χρονη έξω από το δικαστήριο

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Τι φώναξε η 49χρονη έξω από το δικαστήριο
Μεταγωγή της 49χρονης εικαστικού που πυροβόλησε στο Χαλάνδρι τον οδοντίατρο INTIME NEWS

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων έφτασε το πρωί της Δευτέρας η 49χρονη εικαστικός που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του 68χρονου οφθαλμίατρου. Όσα είπε κατά την είσοδό της στο δικαστικό κτίριο.

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας η 49χρονη εικαστικός, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ τον πατέρα του παιδιού της και οφθαλμίατρο έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι και μάλιστα, κάτω από το βλέμμα της 12χρονης κόρης τους.

Κατά την είσοδο της στο δικαστικό κτίριο, η 49χρονη κατηγορούμενη φώναξε: «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».

Η 49χρονη εικαστικός καλείται να περιγράψει στην 11η τακτική ανακρίτρια τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (12/11), οδηγώντας εκείνη ενώπιον της Δικαιοσύνης και το 68χρονο θύμα της στο νοσοκομείο σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει η ίδια και προς τα τηλεοπτικά συνεργεία, αμέσως μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας κατ’ εξακολούθηση, της παράνομης οπλοχρησίας, της ενδοοικογενειακής απειλής και της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

“Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Απαγωγέας και βιαστής της. Τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη, μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου θέλω τίποτα άλλο”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Παρά το γεγονός ότι το κατηγορητήριο της έχει αποδώσει ενέδρα θανάτου, με στόχο τη δολοφονία του 68χρονου οδοντιάτρου, στηριζόμενο και στην μαρτυρική κατάθεση της 12χρονης κόρης, εκείνη προς το παρόν έχει μία διαφορετική ιστορία. “Το παιδί αρπάζει το κλειδί από τα χέρια μου και τρέχει να κρυφτεί στο αυτοκίνητό μου με σκοπό να την ακολουθήσω κι εγώ. Για να το σκάσει από αυτόν. Εκείνος βγάζει πιστόλι και λέει “γύρνα πίσω θα πυροβολήσω τη μάνα σου”. Τον βλέπω με το πιστόλι και ορμάω κατά πάνω του να του το πάρω. Έφυγαν κάποιοι πυροβολισμοί, στο ταβάνι, στον τοίχο και στην πόρτα. Πήρα το όπλο, το έστρεψα προς το μέρος του και έφυγαν πυροβολισμοί. Πάγωσα όταν είδα αίματα στο πρόσωπό του, ήμουν σε σοκ, ήμουν σε πλήρη ακινησία, δεν ξέρω τι έγινε. Προφανώς έπεσα κάτω λιπόθυμη. Το παιδί είχε αρπάξει το όπλο», είπε η γυναίκα στον Alpha.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα