Συνελήφθησαν διαρρήκτες στα “πράσα” και ύστερα από πεζή καταδίωξη

Συνελήφθησαν διαρρήκτες στα “πράσα” και ύστερα από πεζή καταδίωξη
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας Eurokinissi

Το περιστατικό έγινε στον Κολωνό και ενώ οι τρεις Γεωργιανοί διαρρήκτες ετοιμάζονταν να διαρρήξουν διαμέρισμα-Καταδιώχθηκαν πεζή και συνελήφθησαν οι δύο-Υπεύθυνοι για τουλάχιστον 30 διαρρήξεις

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν Γεωργιανοί διαρρήκτες που είχαν ρημάξει τα σπίτια σε διάφορες περιοχές.

Το περασμένο Σάββατο, πλήρωμα της Άμεσης Δράσης αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις δύο ατόμων σε γειτονιά του Κολωνού που περιφέρονταν και επενέβησαν. Τότε ο τρίτος συνεργός τους πήδηξε από ένα μπαλκόνι οικίας που ετοιμάζονταν να διαρρήξουν και άρχισαν και οι τρεις να τρέχουν.

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν πεζή και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο από τους τρεις και να τους συλλάβουν, ενώ και οι δύο δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά και πάλεψαν με τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν.

Από την έως τώρα έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, έχει προκύψει από ευρήματα ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων εμπλέκεται σε τουλάχιστον 28 παρόμοιες περιπτώσεις και ο επίσης συλληφθείς συνεργός του σε τουλάχιστον δύο. Η έρευνα συνεχίζεται τόσο για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του τρίτου συνεργού τους, όσο και για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για άλλες παρόμοιες πράξεις.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές-διαρρήξεις και αντίσταση κατά της Αρχής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή. Από την Αστυνομία αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα