"Ξεπαγώνουν" οι ανακρίσεις για τη ΧΑ. Απορρίφθηκε η αίτηση Μιχαλολιάκου

Συζήτηση στην Βουλή για τα συμπληρωματικά αιτήματα για εκ νέου άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλεευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Βουλή για τα συμπληρωματικά αιτήματα για εκ νέου άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλεευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Κανονικά θα συνεχιστούν οι ανακρίσεις για τη Χρυσή Αυγή, μετά την απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης των δικαστικών λειτουργών. Ποιοι βουλευτές απολογούνται την Τετάρτη

Επαναλαμβάνονται από το πρωί της Τετάρτης οι διαδικασίες ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης, απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Εφετών η αίτηση εξαίρεσης των δικαστικών λειτουργών της υπόθεσης που υπέβαλε ο γγ του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.

Έπειτα από 10 ημέρες που είχε «παγώσει» η ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, πλέον μπορούν να συνεχιστούν οι απολογίες των κατηγορούμενων βουλευτών του κόμματος.

Με βούλευμά του, που εκδόθηκε πριν λίγο, το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε την αίτηση  εξαίρεσης που είχε καταθέσει σε βάρος των ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ι. Ντογιάκου, ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, αίτηση που μπλόκαρε το ανακριτικό έργο.

Έτσι, την Τετάρτη απολογούνται, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και ο επίσης κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτογραφίες ντοκουμέντα: Ναζί "από κούνια" Μιχαλολιάκος - Παππάς. Αποδίδουν φόρο τιμής σε Χίτλερ - Μουσολίνι

SHARE:

24Media Network