Εισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό που τραυμάτισε κοπέλα κι έσπασε τζαμαρία

Εισαγγελική έρευνα για τον αστυνομικό που τραυμάτισε κοπέλα κι έσπασε τζαμαρία
ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Eurokinissi

Σε προκαταρκτική εξέταση προχωρά η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τον αστυνομικό που έσπασε τζαμαρία καταστήματος τραυματίζοντας γυναίκα

Στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σχετικά με το βίντεο που δείχνει αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει την τζαμαρία της πόρτας του καταστήματος.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά τη διαβίβαση του σχετικού φακέλου από την Αστυνομία, η οποία διενήργησε το δικό της έλεγχο για το περιστατικό.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται άνδρας των ΜΑΤ να προσπαθεί να εισέλθει σε κατάστημα της περιοχής με τους εργαζόμενους να κλείνουν την κεντρική πόρτα. Όταν εκείνοι καταφέρουν να κλείσουν την πόρτα, ο αστυνομικός σπάει τη τζαμαρία με τα θραύσματα να τραυματίζουν στο χέρι μια κοπέλα που δεν πιστεύει το τι έχει συμβεί.

“Ρε είσαι τρελός;” ακούγεται να φωνάζει κοπέλα που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα, ενώ ο ίδιος απαντάει “ναι τρελός είμαι, περάστε όλοι έξω”.

Στο τέλος των πλάνων καταγράφεται ξεκάθαρα ο τραυματισμός της κοπέλας.

Η βιαιότητα άλλωστε που επέδειξε η ΕΛΑΣ την Τρίτη, καταγράφεται και σε άλλα πλάνα που έκαναν τον γύρο των social media. Στο 1.44 των παρακάτω πλάνων φαίνεται η απόπειρα των ΜΑΤ να μπουν σε κατάστημα και να βιαιοπραγούν εν γένει εναντίον διαδηλωτών, χτυπώντας τους και προσπαθώντας να διαλύσουν με κάθε τρόπο την πορεία.

Εντύπωση προξενεί το γεγονός άλλωστε πως φαίνεται να γίνεται άγρια προσαγωγή και νεαρού που περνούσε με το μηχανάκι του από το σημείο, με εκείνον να διαμαρτύρεται δικαίως για όσα έλαβαν χώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version