Ένταση και προσαγωγές μελών του ‘Δεν Πληρώνω’ σε συμβολαιογραφικό γραφείο

Ένταση και προσαγωγές μελών του ‘Δεν Πληρώνω’ σε συμβολαιογραφικό γραφείο

Μέλη συλλογικοτήτων και του κινήματος "Δεν Πληρώνω" μπήκαν στο κτίριο επί της οδού Καποδιστρίου στην Αθήνα για να μπλοκάρουν πλειστηριασμό

Ένταση επικράτησε λίγο πριν από τις 11 το πρωί σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας όπου διεξάγονταν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Μέλη συλλογικοτήτων και του κινήματος δεν Πληρώνω μπήκαν στο κτίριο επί της οδού Καποδιστρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την εξελισσόμενη διαδικασία, ωστόσο βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αρχικά των ΥΜΕΤ και ακολούθως και των ΜΑΤ.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, προχώρησαν σε οκτώ προσαγωγές με αποτέλεσμα να προκληθεί νέος γύρος έντασης. Οι προσαχθέντες οδηγούνται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ για να αποφασισθεί η ποινική τους αντιμετώπιση. Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος που εκπροσωπεί το Δεν Πληρώνω στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του Κινήματος Δεν Πληρώνω που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, χθες, Τρίτη: “αύριο στις 10 πμ βγαίνει στο σφυρί μια πρώτη κατοικία 66 τετρ. στην Κυψέλη, για 33.000 ευρώ με επισπεύδον το ιρλανδικό fund Polis Dania”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα