Ευκαιρία εκπαίδευσης και οικονομικής στήριξης μέσω voucher κατάρτισης 600 ευρώ για χιλιάδες επαγγελματίες

Ευκαιρία εκπαίδευσης και οικονομικής στήριξης μέσω voucher κατάρτισης 600 ευρώ για χιλιάδες επαγγελματίες

Η νέα προκήρυξη για τα voucher τηλεκατάρτισης ανάβει φως 600 ευρώ στο τούνελ πολλών επαγγελματιών που πλήττονται από τον COVID-19.

Πάνω από 150 χιλιάδες επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων αναμένεται να ωφεληθούν από το νέο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση που ανακοινώθηκε μόλις χθες. Σε αυτό δικαιούνται να κάνουν αίτηση και να εισέλθουν επιστήμονες που πλήττονται από τον COVID-19 και εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας.

Έτσι, δικηγόροι, ιατροί, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, λογιστές και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν τα προσόντα και τις δεξιότητές τους, μέσα από ένα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας 100 ωρών θεωρητικού μέρους αποκλειστικά διαμέσου ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και δωρεάν από την PeopleCert Education για το πώς θα δηλώσουν συμμετοχή.

Η PeopleCert Education είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων, με περισσότερους από 15 εκατομμύρια πιστοποιημένους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα ECDL. Και αποτελεί έναν έγκριτο και ιδανικό πάροχο και του συγκεκριμένου προγράμματος τηλεκατάρτισης, για όσους θέλουν μία θέση στις χιλιάδες των επαγγελματιών που θα ωφεληθούν.

Το πολύ θετικό στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ότι οι συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες που θα εκπαιδευθούν, θα τύχουν άμεσης υποστήριξης λόγω της μείωσης της επαγγελματικής τους ενασχόλησης που προκλήθηκε από την πανδημία. Σκοπός άλλωστε αυτού του προγράμματος τηλεκατάρτισης είναι όχι μόνο η οικονομική ενίσχυση των επαγγελματιών αλλά κυριότερα η εκπαίδευσή τους με σύγχρονες μεθόδους, η είσοδος των κλάδων αυτών στις τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και η απόκτηση της κατάλληλης τεχνογνωσίας.

Το πρόγραμμα, πέρα από την εκπαίδευση, περιλαμβάνει ακόμα πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από ειδικά διαπιστευμένους φορείς, ύστερα από εξετάσεις που πραγματοποιούνται ύστερα από την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του προγράμματος τηλεκατάρτισης 100 ωρών. Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων είναι προαιρετική, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Τέλος, να πούμε ότι το σύνολο του εκπαιδευτικού επιδόματος είναι 600€, το οποίο είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το voucher τηλεκατάρτισης και τη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε άμεσα και γρήγορα στο email σας, επικοινωνώντας με τους ανθρώπους της PeopleCert Education.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα