Φολέγανδρος: Εγκληματική ενέργεια “βλέπει” η ΕΛΑΣ πίσω από τον θάνατο της 26χρονης

Φολέγανδρος: Εγκληματική ενέργεια “βλέπει” η ΕΛΑΣ πίσω από τον θάνατο της 26χρονης
Εικόνα από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της 26χρονης glomex

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης στη Φολέγανδρο. Στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛΑΣ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Σε έγκλημα φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης κοπέλας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής (16/07) στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας και αίμα ενώ βρέθηκε και ένα κολιέ, που φαίνεται να έχει τραβηχτεί βίαια από το λαιμό της. Να θυμίσουμε ότι παράλληλα με τις έρευνες για τα αίτια θανάτου της 26χρονης, αναζητούνται και τα ίχνη του φίλου της, ο οποίος αγνοείται για πάνω από 24 ώρες.

Η 26χρονη, Γαρυφαλλιά Ψαράκου, που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο

Το χρονικό της υπόθεσης

Η νεαρή γυναίκα ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χωρίς τις αισθήσεις της και όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ήταν ήδη νεκρή.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το Cyclades Voice, κάτοικοι της περιοχής είχαν δει τη νεαρή να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, όχι ενοικιαζόμενο, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο.

Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα.

Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν νεκρή.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής (16/07) μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα