Γλυκά Νερά: Οργή για τη Χρυσηίδα Δημουλίδου και τις δηλώσεις της για τον γυναικοκτόνο

Γλυκά Νερά: Οργή για τη Χρυσηίδα Δημουλίδου και τις δηλώσεις της για τον γυναικοκτόνο

Άγριο κράξιμο στη γνωστή συγγραφέα, η οποία έβγαλε το δικό της "πόρισμα" για τη δολοφονία της Καρολάιν, τη φύση του εγκλήματος και την ψυχολογία του γυναικοκτόνου. "Δεν πιστεύω πως είχε προσχεδιάσει τον φόνο της. Έχασε τη γυναίκα που πιστεύω πως αγαπούσε", ήταν μερικές από τις ατάκες που προκάλεσαν οργίλες αντιδράσεις στα social media.

Καταιγισμό αρνητικών και επικριτικών σχολίων, που φτάνουν ακόμη και για τη συγγραφή βιβλίου προκάλεσε η ανάρτηση της συγγραφέως Χρυσηίδας Δημουλίδου σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σε μία μακροσκελέστατη ανάρτηση χιλιάδων λέξεων, η κα Δημουλίδου αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει τη δική της θέση, μόνο που το αποτέλεσμα έμοιαζε με κακογραμμένο μυθιστόρημα, όπου “πρωταγωνιστής” ήταν ο θύτης, αφήνοντας το θύμα στο περιθώριο.

Η ανάρτησή είχε τη μορφή “πορίσματος” του εγκλήματος από τη ματιά της ψυχολόγου-εγκληματολόγου-ιατροδικαστή, σίγουρα όχι μίας γυναίκας με δημόσιο λόγο και απήχηση, αγνοώντας τη στυγερότητα της δολοφονίας, την απώλεια μίας 20χρονης κοπέλας, το θέατρο 37 ημερών του γυναικοκτόνου και το βαθύ πένθος στο οποίο βυθίστηκε η οικογένεια του θύματος. Αφού έβαλλε κατά των ελληνικών Μέσων, κάνοντας λόγο για “σόου”, κατέθεσε τη δική της οπτική, σκιαγραφώντας ένα μυθιστορηματικό προφίλ στον “ωριμότερο πατέρα”, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που “ήθελε κι εκείνος την ηρεμία του”, όπως μεταξύ άλλων έγραψε.

Μάλιστα, στην αρχή της ανάρτησης, κάλεσε τους ακόλουθούς της να “κοινοποιήσουν ελεύθερα” την τοποθέτησή της, πιστεύοντας πως αυτή θα προκαλέσει την ταύτισή τους.

Μερικές από τις ατάκες του διαδικτυακού της σχολίου που προκάλεσε το εύλογο και άγριο κράξιμο στα social media:

Δεν πιστεύω πως είχε προσχεδιάσει τον φόνο της όπως ειπώθηκε από δημοσιογράφους και πως όλα έγιναν σε μια στιγμή έντασης, θυμού, κούρασης και μεγάλης ανασφάλειας που του δημιουργούσαν οι απειλές της πως θέλει να χωρίσουν και ίσως τον εγκατέλειπε

Ο Αναγνωστόπουλος ως ωριμότερος και πατέρας που δεν ήθελε να αποχωριστεί το παιδί του…

Ήθελε να έχει κι εκείνος την ηρεμία του πλάι σε μια γυναίκα που θα του πρόσφερε γαλήνη, στήριξη και όχι γκρίνια και αμφιβολίες

-Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή. Σε μια μόνο στιγμή κατέστρεψε τη ζωή του, έχασε τη γυναίκα που πιστεύω πως αγαπούσε, το παιδί του διότι αμφιβάλλω αν του επιτρέψουν οι δικοί της να το ξαναδεί με τις τύψεις να τον βασανίζουν και θα τον βασανίζουν.

-Δημιούργησε ένα επιπόλαιο σκηνικό για να μη φυλακιστεί και μείνει, όπως είπε, η κόρη του δίχως έστω τον ένα γονέα.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα