Αυτή είναι η πιο καθυστερημένη πτήση για το 2018 στην Ευρώπη. Ξεκινάει από Ελλάδα

Αυτή είναι η πιο καθυστερημένη πτήση για το 2018 στην Ευρώπη. Ξεκινάει από Ελλάδα
Προσγείωση σε ελληνικό αεροδρόμιο Commercial airplane landing behind waving flag

Ποια είναι η αεροπορική σύνδεση που τρεις στις τέσσερις περιπτώσεις θα φύγει με καθυστέρηση. Από ποιο ελληνικό αεροδρόμιο ξεκινάει και που προσγειώνεται

Μπορεί η AirHelp να κατάτεταξε το αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος έως το δεύτερο καλύτερο στον κόσμο για το 2018 όμως από τα στατιστικά της εταιρείας προέκυψε και μία “χρυσή πατάτα” στις αερομεταφορές για ένα δρομολόγιο που ξεκινάει από την χώρα μας. Πρόκειται για την πτήση που συνδέει την Μύκονο με το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο η οποία είναι η πλέον καθυστερημένη στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο Independent οι πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Νησί των Ανέμων προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου, την περίοδο Ιανουάριος Οκτώβριος 2018, απογειώθηκαν 3 στις τέσσερις φορές (75,21%) με καθυστέρηση. Η σύνδεση Λισαβόνας με το αεροδρόμιο Τσιαμπίνο της Ρώμης και της Λισαβόνας με τις Βρυξέλλες ακολοθούν στην δεύτερη (74,36% περιπτώσεις καθυστέρησης) και στην τρίτη θέση (73,99%) στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail τα βρετανικά αεροδρόμια έρχονται πρώτα σε καθυστερήσεις (σ.σ. αφορά καθυστερήσεις στην απογείωση για πάνω από 15 λεπτά) καθώς “εμπλέκονται” στις 50 από τις 100 πιο καθυστερημένες πτήσεις στην Ευρώπη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα