Ιερέας και πιστοί αγνόησαν την καραντίνα σε εκκλησία στη Νέα Σμύρνη

Ιερέας και πιστοί αγνόησαν την καραντίνα σε εκκλησία στη Νέα Σμύρνη
Ιερέας και πιστοί αγνόησαν την καραντίνα σε εκκλησία στη Νέα Σμύρνη screenshot mega

Ιερέας στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος παρά την απόφαση που επιβάλει την τέλεση όλων των ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών, όχι μόνο καλεί τους πιστούς μέσα στην εκκλησία, αλλά τους παροτρύνει και να κοινωνήσουν.

Οι περιορισμοί επιβάλλουν τη διαμόρφωση νέων συνηθειών ακόμα και στις εκκλησίες. Δύο ιερείς τελούν διαδικτυακά ακολουθίες διαμορφώνοντας μόνοι τους ένα στούντιο, στην προσπάθεια να παραμείνουν κοντά στους πιστούς.

Στον αντίποδα, άλλοι εκπρόσωποι της εκκλησίας θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου. Ιερέας στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος παρά την απόφαση που επιβάλει την τέλεση όλων των ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών, όχι μόνο καλεί τους πιστούς μέσα στην εκκλησία, αλλά τους παροτρύνει και να κοινωνήσουν.

“Όσοι είστε δεξιά και αριστερά μπορείτε να έρθετε από το κέντρο να μπείτε μέσα να κοινωνήσετε ή να πάρετε αντίδωρο” ακούγεται να λέει στο βίντεο ο ιερέας.

Το συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου φαίνεται τότε να κατευθύνεται μαζικά προς το εσωτερικό του ναού, χωρίς σε καμία περίπτωση να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Μόλις ο ιερέας αντιλήφθηκε την ύπαρξη του τηλεοπτικού συνεργείου του mega εξεγέρθηκε:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα