Ηλιούπολη: Στο στόχαστρο η γνωριμία των δύο βασικών κατηγορούμενων

Ηλιούπολη: Στο στόχαστρο η γνωριμία των δύο βασικών κατηγορούμενων
Ο 39χρονος αστυνομικός Eurokinissi

Νέους δρόμους για τη διερεύνηση της υπόθεσης δεν αποκλείεται να ανοίξει η απολογία του 32χρονου Ντ.Β. κατηγορούμενου για σωματεμπορία, που έχει προσδιοριστεί για την Παρασκευή. Οι σχέσεις του με τον κατηγορούμενο αστυνομικό.

Στο επίκεντρο των ερευνών για να συγκεντρωθούν στοιχείων που να καταδεικνύουν την ύπαρξη “ροζ κυκλώματος” πίσω από τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές κουρτίνες του διαμερίσματος της Ηλιούπολης, μπαίνουν οι σχέσεις των δύο βασικών κατηγορουμένων, του αστυνομικού και του 32χρονου συγκατηγορούμενου του, ο οποίος σήμερα θα περάσει το κατώφλι της 16ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Η απολογία του ενώπιον της δικαστική λειτουργού δεν αποκλείεται να εισφέρει νέα στοιχεία που θα συμβάλλουν στην πορεία των ερευνών.

Βασικό στοιχείο που “δένει” τους δύο άνδρες είναι το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι υπήρξαν σύντροφοι της 19χρονης κοπέλας, οι οποίοι μάλιστα εμφανίζονται να την εξέδιδαν στους φίλους τους, όπως η ίδια έχει χαρακτηριστικά αναφέρει στις αρχές. Ο 32χρονος (Β.Ντ.) που συνελήφθη πριν μερικές ημέρες και κατηγορείται για σωματεμπορία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας γνώριζε τον κατηγορούμενο αστυνομικό.

Μάλιστα, στην κατάθεσή της η 19χρονη υποστήριξε ότι ο Β.Ντ. επίσης την εξέδιδε σε φίλους του, πριν εκείνη γνωρίσει τον αστυνομικό. “Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω Δ. με είχε βάλει να κάνω ο Ντ.Β., 31 χρονών περίπου, τον οποίο τον ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν δύο χρόνια και από τα 16 μου χρόνων και για έξι μήνες περίπου μου έκλεινε ραντεβού με τους φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωνα 70 € για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλο αυτό και αυτά τα περιστατικά δεν τα είχα αναφέρει σε κανέναν” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρώην σύζυγος

Ωστόσο, ενώπιον της ανακρίτριας δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και σήμερα (Παρασκευή), η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου αστυνομικού, η οποία μέσω της συνηγόρου της, υποστηρίζει ότι υπήρξε ουσιαστικά το πρώτο θύμα του Δ. Μπ., με τον οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει και μία κόρη ηλικίας εννέα ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αναμένεται το επόμενο διάστημα να καταθέσει αίτημα για να καταθέσει τη δική της εμπειρία ενώπιον της ίδιας δικαστικής λειτουργού, ισχυριζόμενη ότι η δική της υπόθεσης σχετίζεται με την υπάρχουσα δικογραφία της 19χρονης κοπέλας, με το σκεπτικό ότι έχουν τον ίδιο δράστη.

Εκτός όμως από το ποινικό σκέλος, η πρώην σύζυγος του αστυνομικού έχει ήδη ξεκινήσει και τις νομικές ενέργειες για να αποκτήσει την αποκλειστική επιμέλεια της 9χρονης κόρης της, η οποία -σύμφωνα με την ίδια- τα τελευταία χρόνια διαβιεί μαζί με τον πατέρα της στο περιβόητο διαμέρισμα της Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη εβδομάδα έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την ανάθεση της επιμέλειας της ανήλικης κόρης της, ενώ ήδη η μητέρα καταθέσει έχει συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του παιδιού σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

“Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του” αναφέρει σε ανακοίνωση της η δικηγόρος Ελισσάβετ Τσέρτου και προσθέτει: “Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα