Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Το έγκαυμα ίσως είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως”, λέει η γιατρός της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Το έγκαυμα ίσως είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως”, λέει η γιατρός της
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα Glomex

Η πλαστική χειρουργός και γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου δήλωσε πως το έγκαυμά της είναι το μεγαλύτερο που είχαν δει ποτέ στο νοσοκομείο και "είναι αρκετά πιθανό να πρόκειται για το μεγαλύτερο παγκοσμίως".

Για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, το έγκαυμα που είχε μετά την επίθεση με βιτριόλι αλλά, και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση η ίδια, έκανε λόγο η Μαρία Καλοφώνου, η πλαστική χειρουργός και γιατρός της Ιωάννας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κ. Καλοφώνου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», το έγκαυμα της Ιωάννας είναι το μεγαλύτερο που είχαν δει ποτέ στο νοσοκομείο και “είναι αρκετά πιθανό να πρόκειται για το μεγαλύτερο παγκοσμίως“.

Στη συνέχεια, περιγράφοντας πως αντιμετώπισε η Ιωάννα την κατάσταση τόνισε πως η ίδια είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει πάντα μπροστά. «Μετά από ενα χειρουργείο συζτητούσε για το επόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Καλοφώνου, προσθέτοντας ότι «έχουν γίνει πάνω από δέκα χειρουργεία κι όμως κοιταει μπροστά».

Η πλαστική χειρουργός είπε πως φυσικά και υπήρχαν στιγμές που κάμφθηκε το ηθικό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αλλά η ίδια είχε τους κατάλληλους γιατρούς δίπλα της για να την βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα