Κάλυμνος: Μήνυση των γονιών του 21χρονου Νίκου για ανθρωποκτονία

Κάλυμνος: Μήνυση των γονιών του 21χρονου Νίκου για ανθρωποκτονία

Οι τραγικοί γονείς δεν πιστεύουν ότι το παιδί τους σκοτώθηκε- Εμμένουν στην εκδοχή ότι δολοφονήθηκε και ζητούν νέα νεκροτομή

Μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία κατέθεσαν οι γονείς του άτυχου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος σκοτώθηκε στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο θάνατος του φοιτητή του ΕΜΠ ήταν συνέπεια δυστυχήματος: επιχείρησε να αναρριχηθεί σε βράχο, έπεσε και πέθανε αβοήθητος σχεδόν 36 ώρες μετά την πτώση του.

Οι τραγικοί γονείς ζήτησαν τη διενέργεια νέας νεκροτομής καθώς δεν πιστεύουν ότι το παιδί τους σκοτώθηκε, αλλά επιμένουν ότι δολοφονήθηκε.

Το χρονικό

Ο Νίκος Χατζηπαύλου 21 χρόνων πήγε στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει τελευταία εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε.

Όταν σκοτείνιασε και δεν είχε ακόμα επιστρέψει, οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Μετά από έξι μέρες ερευνών βρέθηκε νεκρός σε απόσταση  διακοσίων μέτρων από  το σημείο που αφέθηκε το ποδήλατο. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρόδου Πάνου Κοτρέτσου,  ο θάνατος του οφείλεται σε δυστύχημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα