Καραμπόλα στον Κηφισό: Η Πόλα Ρούπα στην κλούβα της Αστυνομίας

Καραμπόλα στον Κηφισό: Η Πόλα Ρούπα στην κλούβα της Αστυνομίας
Η Πόλα Ρούπα στα δικαστήρια της Ευελπίδων Eurokinissi

Το ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης "Επαναστατικός Αγώνας" δεν τραυματίστηκε από την σύγκρουση και συνεχίστηκε η μεταγωγή πίσω στις γυναικείες Φυλακές Θηβών. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί του περιπολικού που συνόδευε την μεταγωγή.

Η Πόλα Ρούπα ήταν η κρατούμενη που επέβαινε στην κλούβα της Αστυνομίας που ενεπλάκη νωρίς το απόγευμα σε καραμπόλα στην Λ. Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία και στο ύψος της Ιεράς Οδού.

Το ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» βρισκόταν στην Αθήνα για δίκη και επέστρεφε με μεταγωγή πίσω στις γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Από την καραμπόλα που ενδεχομένως προκλήθηκε από την ολισθηρότητα στον δρόμο, δεν τραυματίστηκε, αντιθέτως με δύο αστυνομικούς του περιπολικού που τους συνόδευε που τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Τροχαίο με κλούβα της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

 

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα, η κλούβα της Διεύθυνσης Μεταγωγών που μετέφερε την Πόλα Ρούπα και το περιπολικό που τους συνόδευε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα