Καύσωνας: Κλείνουν σχολεία στη Στερεά Ελλάδα

Καύσωνας: Κλείνουν σχολεία στη Στερεά Ελλάδα
Καύσωνας AP

Οι υψηλές θερμοκρασίες ανάγκασαν πολλούς Δήμους στη Στερεά Ελλάδα να κλείσουν τα δημοτικά σχολεία για το επόμενο διήμερο.

Το κύμα καύσωνα που θα χτυπήσει από την Τετάρτη κυρίως τη Στερεά Ελλάδα ώθησε τους τοπικούς Δήμους σε απόφαση αναστολής της λειτουργίας των δημοτικών σχολείων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμαρχου Θηβαίων, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θηβαίων για την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω καύσωνα.

Ο Δήμος Λεβαδέων επίσης ενημερώνει ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή μας (καύσωνας), τα σχολεία της Α’ θμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα.

Με απόφαση, τέλος, του Δημάρχου Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά) στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα