Κίνηση στους δρόμους: Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο – LIVE Χάρτης

Κίνηση στους δρόμους: Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο – LIVE Χάρτης
Κίνηση στους δρόμους eurokinissi

Καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί σε πολλούς δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση σε ΚΤΕΛ και λιμάνια λόγω του τριημέρου. Πού εντοπίζονται προβλήματα.

Αυξημένη είναι η κίνηση σε πολλούς δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της Παρασκευής (28/4), καθώς ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που εγκαταλείπουν την πόλη για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά από όπου αναχωρούν μαζικά οι εκδρομείς. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα δρομολόγια σήμερα φτάνουν τα 46 για όλους τους προορισμούς και για Αργοσαρωνικό, ενώ συνολικά έχουν προγραμματιστεί 130 για το τριήμερο.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι εκδρομείς που εγκαταλείπουν την πόλη οδικώς και συγκεκριμένα όσοι κινούνται προς την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, καθώς παρατηρούνται με το πέρασμα της ώρας μεγάλες καθυστερήσεις.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Έχουν προστεθεί 15 επιπλέον δρομολόγια για Θεσσαλονίκη, με 100% πληρότητα η πλειοψηφία τους και 28 λεωφορεία για Κόρινθο, 35 – 40 για Αχαΐα.

Με καθυστερήσεις είναι αντιμέτωποι οι οδηγοί στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, καθώς επίσης και στον Κηφισό, τις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, τη λεωφόρο Ποσειδώνος και τη λεωφόρο Αλίμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα