Κρήτη: Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 87χρονης

Κρήτη: Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 87χρονης
Αστυνομία στην Κρήτη. Eurokinissi

Η 87χρονη από την Τ.Κ. Πλατάνου εντοπίστηκε εμφανώς καταπονημένη μέσα σε έναν σταύλο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ζωντανή εντοπίστηκε η 87χρονη γυναίκα, τα ίχνη της οποίας αγοούνταν από το βράδυ της Κυριακής στην Κρήτη.

Η ηλικιωμένη ήταν εμφανώς καταπονημένη και οι Σαμαρείτες που την εντόπισαν μέσα σε έναν σταύλο της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, προτού μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θστο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Όπως σημειώνει το cretapost.gr, από την πρώτη στιγμή υπήρξε έντονη η κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό της 87χρονης γυναίκας. Εκτός από τους αστυνομικούς στην επιχείρηση συμμετείχε σύσσωμη η ομάδα Πολιτικής Προστασίας και εργαζομένων του Δήμου Γόρτυνας, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και δεκάδων εθελοντών.

Στα σημεία των ερευνών βρίσκονταν και οι αντιδήμαρχοι της Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνος Τσικνάκης (αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας) και της Δ.Ε. Κόφινα, Τίτος Χατζάκης, ενώ από τις υπηρεσίες που συμμετείχαν στην επιχείρηση αξιοποιήθηκε κάθε διαθέσιμο μέσο (οχήματα και τεχνολογικός εξοπλισμός).

Η ανακοίνωση του Δήμου Γόρτυνας:

«Εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα και είναι καλά στην υγεία της, αν και εμφανώς καταπονημένη, η ηλικιωμένη από την Τ.Κ. Πλατάνου, που αγνοούνταν από χθες το βράδυ. Ο Δήμος Γόρτυνας ευχαριστεί θερμά όλες τις υπηρεσίες και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα