Λαμία: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού

Λαμία: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού
lamiareport.gr

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ανετράπη και βγήκε εκτός οδοστρώματος.

Θανάσιμο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 22χρονο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λαμία, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της αερογέφυρας κοντά στο Καινούριο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος εξετράπη της πορείας του και βγήκε εκτός οδοστρώματος, τούμπαρε και χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη μια το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10), με τον οδηγό να κινείται στον παράδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο 182ο χλμ έχασε τον έλεγχο του και αφού ανατράπηκε βγήκε εκτός οδοστρώματος.

Ο άτυχος νέος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του έξω από το αυτοκίνητο και στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η συγκεκριμένη στροφή, όπως λένε οδηγοί που χρησιμοποιούν τον παράδρομο, είναι πολύ επικίνδυνη και έχουν γίνει πολλά τροχαία. Ειδικά σε βροχερές μέρες γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Προανάκριση για τα αίτια που του τραγικού δυστυχήματος, διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα