Με μέτρα τάξης από την ΕΛ.ΑΣ. οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και τα συμβολαιογραφεία

Στιγμιότυπα από την σημερινή διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας)
Στιγμιότυπα από την σημερινή διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας) EUROKINISSI

Έντονη θα είναι η παρουσία αστυνομικών σε συμβολαιογραφεία πλέον ειδικά στην Αττική μετά τις απανωτές επιθέσεις σε αυτά

Επιβεβλημένη θεωρούν πλέον στην ΕΛ.ΑΣ. την παρουσία αστυνομικών και τον σχεδιασμό μέτρων τάξης έξω από συμβολαιογραφεία που αναλαμβάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ύστερα και από τις απανωτές επιθέσεις σε αυτά.

Ειδικά στην Αττική που φαίνεται πιο έντονο το πρόβλημα, από πλευράς ΓΑΔΑ έχει εκπονηθεί σχεδιασμός για την προστασία των συμβολαιογράφων και των γραφείων τους.

ADVERTISING

Η παρουσία των αστυνομικών δεν θα είναι μόνο τις ημέρες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αλλά και σε άλλες ημέρες πριν και μετά, καθώς ούτως ή άλλως οι επιθέσεις σημειώθηκαν σε ημέρες που δεν εκτελούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Στόχος της Αστυνομίας είναι η προστασία των συμβολαιογραφείων από επιθέσεις στο μέτρο του δυνατού και βεβαίως η σύλληψη ταραξιών στην περίπτωση που εκδηλωθούν επιθέσεις.

SHARE:

24Media Network