Ναύπακτος: Επίθεση με τραυματισμό σε υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ  ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ . ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3,5εκ. EYRO--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ . ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3,5εκ. EYRO--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Υπόθεση ρευματοκλοπής ερευνούσαν δύο υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ, όταν δέχτηκαν επίθεση από τέσσερις νεαρούς. Συνελήφθη ο ένας

Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχθηκαν δύο υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ, όταν πήγαν στην περιοχή Μαμουλάδα Ναυπάκτου, για να ελέγξουν υπόθεση ρευματοκλοπής. Μάλιστα, ο ένας από τους υπαλλήλους τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν οι δύο υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ εκτελούσαν εργασίες για την υπόθεση της ρευματοκλοπής, δέχθηκαν επίθεση από τέσσερις άνδρες, ηλικίας 37, 34, 32 και 26 ετών αντίστοιχα.

Μετά την επίθεση εκλήθη η Αστυνομία και άνδρες του τμήματος Ναυπάκτου συνέλαβαν τον 32χρονο, ενώ αναζητούνται οι άλλοι τρεις.

SHARE:

24Media Network