Νικόλας Στραβοπόδης: Απαλλακτική εισαγγελική πρόταση στην υπόθεση βιασμού του Δημήτρη Άνθη

O ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης
O ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης FACEBOOK/ @NIKOLAS STRAVOPODIS

Η εισαγγελική πρόταση προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο σχετικά με την εμπλοκή του ηθοποιού Νικόλα Στραβοπόδη στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του Δημήτρη Άνθη φέρεται να είναι απαλλακτική.

Απαλλακτική είναι η πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβούλιο σχετικά με την εμπλοκή του ηθοποιού, Νικόλα Στραβοπόδη, στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του Δημήτρη Άνθη. Υπενθυμίζεται ότι ο Άνθης είχε μηνύσει τον νεαρό ηθοποιό για βιασμό ο οποίος φέρεται να έλαβε χώρα το 2006. Ωστόσο με κατάθεσή του στην ανακρίτρια ισχυρίσθηκε ότι τελικά σημειώθηκε έναν χρόνο νωρίτερα και συγκεκριμένα το 2005.

Από την πλευρά του, από την πρώτη στιγμή, ο Νικόλας Στραβοπόδης έκανε λόγο για κακόβουλη κίνηση από μέρος του Άνθη επισημαίνοντας ότι επρόκειτο για συνεναιτική ερωτική συνεύρεση μεταξύ δυο ενήλικων ανδρών. Με συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό είχε αντικρούσει τη μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι ο Άνθης στο πρόσωπό του ενδεχομένως να έβλεπε κάποιον άλλον που τον είχε κακοποιήσει σε παιδική ηλικία. Μάλιστα μετά την ανάκληση από την μεριά Άνθη σε ότι αφορά το χρονικό σημείο που συνέβη η συγκεκριμένη πράξη και την τυπική κλήση που εκδόθηκε από την αρμόδια ανακρίτρια, ο Νικόλας Στραβοπόδης κατέθεσε μήνυση ζητώντας την ποινική δίωξη του μέχρι τότε καταγγέλλοντος.

ADVERTISING

Απαλλαγή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr η εισαγγελική πρόταση του κ. Πασχάλη προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο είναι απαλλακτική. Σε επικοινωνία της ιστοσελίδας με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Νικόλα Στραβοπόδη, κ. Εμμανουήλ Ροδουσάκη, ο έμπειρος ποινικολόγος δήλωσε: «Με όση ανακούφιση είχαμε δεχτεί την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Στραβοπόδη από τον κ. Σπυρόπουλο ως τη μόνη δικονομική ευκαιρία για την απόδειξη της αλήθειας, με άλλη τόση ανακούφιση δεχόμαστε την απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα κ. Πασχάλη για την απαλλαγή του κ. Στραβοπόδη. Η αλλήθεια πολλές φορές μπορεί να αργήσει να αποδειχθεί αλλά στο τέλος πάντα λάμπει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βιασμός, Δικαιοσύνη, Θέατρο
SHARE:

24Media Network