Οριστικό τέλος στη φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη

Οριστικό τέλος στη φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη
Ο Μένιος Φουρθιώτης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε και το τελευταίο αίτημα που εκκρεμούσε σχετικά με την απόφαση να παύσουν τα μέτρα προστασίας του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη.

Την απόρριψη του αιτήματος του Μένιου Φουρθιώτη να ανασταλεί η απόφαση για παύση των μέτρων προστασίας του αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας, λίγη ώρα πριν ο παρουσιαστής οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Με την υπ’ αριθμ. 90/2021 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών, το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο επισημαίνει πως η βλάβη που επικαλείται ο Μένιος Φουρθιώτης ότι θα πάθει με την απόφαση ανάκλησης της αστυνομικής φρουράς του, «δεν δικαιολογεί την χορήγηση της αιτούμενης αναστολής, η οποία πρέπει, ως εκ τούτου, να απορριφθεί».

Πρόκειται για την τελευταία ενέργεια του Μ. Φουρθιώτη ενώπιον του ΣτΕ η οποία εκκρεμούσε, καθώς όλες οι προηγούμενες αιτήσεις του σχετικά με τη φρουρά του, είχαν απορριφθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής είχε στραφεί κατά της από 31.3.2021 πράξης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία έπαυσε η προσωπική φρούρησή του Μένιου Φουρθιώτη και η φρούρηση της κατοικίας του, ενώ παρέμεινε η φρούρηση των χώρων εργασίας του. Στην αίτηση μάλιστα αναφερόταν ότι υπήρξαν απειλές σε βάρος του απειλές, παρακολουθήσεις, απόπειρα διάρρηξης της οικίας του, τηλεφωνικές απειλές για τοποθέτηση βόμβας στο στούντιο τηλεοπτικού σταθμού κατά την διάρκεια εκπομπής του, και άλλες ενέργειες για τις οποίες έπρεπε να είναι ενισχυμένη η φρούρηση του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα