Παναγιώτης Φύσσας: “Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή”

Παναγιώτης Φύσσας: “Θα με ικανοποιούσε η θανατική ποινή”
Ο Παναγιώτης Φύσσας, πατέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα. EUROKINISSI

Θανατική ποινή για τους δολοφόνους επιθυμεί ο πατέρας του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, αφού τόνισε πως δεν θέλει να τους δει ξανά έξω από τη φυλακή.

Μετά την καταδικαστική απόφαση για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και με το χρόνο να μετρά αντίστροφα για την απόδοση των ποινών στους καταδικασθέντες, ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης Φύσσας ξεσπά στην κάμερα του Star, ζητώντας “θανατική ποινή για τους καταδικασθέντες”.

“Για μένα θα ήταν το σωστό να υπάρχει θανατική ποινή και όλοι αυτοί που αφαιρούν ζωή να παθαίνουν το ίδιο. Ικανοποιήθηκα βέβαια εγώ προσωπικά, αλλά όχι 100%”, είπε ο πατέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

“Αυτά τα τέσσερα λεπτά ήταν πολύ σημαντικά, έδειξαν τους ενόχους και αποκάλυψαν την αλήθεια”, είπε η μάνα σύμβολο κατά του φασισμού, Μάγδα Φύσσα. Όταν οι δολοφόνοι μαχαίρωσαν τον Παύλο, εκείνος πρόλαβε και φώναξε: “Αυτός με μαχαίρωσε, πιάστε τον”.

“Είμαστε ευχαριστημένοι, είναι θετικό το αποτέλεσμα και θα είμαστε ακόμη ευχαριστημένοι αν τους δούμε όλους ισόβια” τόνισε ο πατέρας του Παύλου, συμπληρώντονας: “Ο Παύλος εκτός από γιος, ήταν και φίλος μου, μου λείπει και όλα αυτά δεν μου τον φέρνουν πίσω”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα