Παναγιώτης Παπανικολάου: Αστυνομικός χειροδίκησε σε γιατρό και τον καλύπτουν 14μήνες

Αστυνομικοί της ομάδας Ζ
Αστυνομικοί της ομάδας Ζ EUROKINISSI

Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6, ο νευροχειρουργός Παναγιώτης Παπανικολάου για περιστατικά συγκάλυψης υπέρ των αστυνομικών.

Αστυνομικός σε υπηρεσία χειροδίκησε σε βάρος γυναίκας γιατρού που επιχειρούσε να περιθάλψει τραυματία τροχαίου, κατήγγειλε στο News247 88.6 , ο νευροχειρουργός του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας και γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Παναγιώτης Παπανικολάου.

"Ενώ το συμβάν έγινε πριν από 14 μήνες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν έχει δώσει τα στοιχεία του συγκεκριμένου αστυνομικού. Στη δίκη για την επίθεση του δημοσιογράφου Μανόλη Κυπραίου, που έμεινε κωφός από χειροβομβίδα κρότου λάμψης, κατατέθηκε έγγραφο από το ελληνικό δημόσιο, το οποίο ισχυρίζεται πως παρά το δυσμενές συμβάν, ο δημοσιογράφος είναι πολύγλωσσος και διατηρεί την εργασία του. Υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης τέτοιων περιστατικών από όλες τις κυβερνήσεις" υποστήριξε ο Π. Παπανικολάου.

Κληθείς να σχολιάσει τα γεγονότα γύρω από το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου που μεταφέρθηκε νεκρός φορώντας χειροπέδες στο νοσοκομείο είπε πως "το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έπρεπε να διαπιστώσει τον θάνατου του Ζακ Κωστόπουλου, και δεν έπρεπε να τον μεταφερθεί δεμένος με χειροπέδες. Ακόμη και αν δεν ήταν νεκρός, θα έπρεπε, επίσης να είχε μεταφερθεί χωρίς χειροπέδες" υπογράμμισε και τόνισε πως το συμβάν "συνιστά περιύβριση νεκρού".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Ζακ Κωστόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σύνδρομο Genovese: Ο Ζακ δεν ήταν μέλος του "σωστού" γκρουπ ανθρώπων

Νοσοκομειακοί γιατροί: Η Αστυνομία μας έφερε τον Ζακ Κωστόπουλο νεκρό με χειροπέδες, είναι περιύβριση

Καταπέλτης η Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου: Αδικαιολόγητη βία στην περίπτωση του Ζακ

SHARE:

24Media Network