Πάνω από 50 άτομα επιχείρησαν να φύγουν για την επαρχία ανήμερα του Πάσχα

Με εντατικούς ρυθμούς σήμερα ανήμερα Κυριακής του Πάσχα σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης από την αστυνομία για τις άσκοπες μετακινήσεις (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Με εντατικούς ρυθμούς σήμερα ανήμερα Κυριακής του Πάσχα σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης από την αστυνομία για τις άσκοπες μετακινήσεις (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Συστηματικοί παραμένουν οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον κορονοϊό.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 52 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας. Συγκεκριμένα, 23 στην Αττική, 11 στη Θεσσαλονίκη, 8 στην Κρήτη, 7 στην Πελοπόννησο, ένας στο Νότιο Αιγαίο, ένας στη Δυτική Μακεδονία και ένας στη Θεσσαλία.

ADVERTISING

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 35 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 781 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 455 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Πρόσθετα, σημειώθηκαν 51 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ. Συγκεκριμένα, 16 στην Αττική, 12 στην Κρήτη, 3 στη Θεσσαλονίκη, 8 στην Κεντρική Μακεδονία, 2 στη Θεσσαλία, 6 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 2 στο Βόρειο Αιγαίο, ένας στο Νότιο Αιγαίο και ένας στην Ήπειρο.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 46.192 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Πάσχα, Απαγόρευση Κυκλοφορίας
SHARE:

24Media Network