Πέτσας: Από αύριο επιτρέπονται και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών

Πέτσας: Από αύριο επιτρέπονται και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών
Ινστιτούτο περιποίησης νυχιών Shutterstock

Κανονικά θα λειτουργήσουν τελικά τις ημέρες των Χριστουγέννων τα Κέντρα Αισθητικής και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας. Γιατί άλλαξε η αρχική απόφαση.

Από το πρωί της Τρίτης τίθενται σε λειτουργία και υπηρεσίες περιποίησης νυχιών ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, επεκτείνοντας τα μέτρα χαλάρωσης του δεύτερου lockdown και στις λοιπές υπηρεσίες κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής.

“Τα φαινόμενα μαύρης εργασίας και καταστρατήγησης των υγειονομικών μέτρων στο χώρο αυτό είναι δυστυχώς εκτεταμένα όπως φαίνεται και μία ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σαββατοκύριακο, για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτόκολλα” είπε ο κ. Πέτσας και προανήγγειλε ότι οι αναλυτικές λεπτομέρειες θα περιγραφούνμε δελτίο τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αργότερα σήμερα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


“Το λιανεμπόριο παραμένει σε αναστολή. Εξαίρεση αποτελούν η λειτουργία – και μόνον – της παραλαβής εκτός του καταστήματος (click away), που άρχισε χθες, καθώς και η επαναλειτουργία των βιβλιοπωλείων, των κομμωτηρίων και των ΚΤΕΟ, που άρχισε σήμερα.

Πάντοτε βέβαια με την αποστολή SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις. Και με την προϋπόθεση ότι θα τηρούνται στο ακέραιο οι όροι και οι προϋποθέσεις που τέθηκαν για να αποτραπούν άσκοπες μετακινήσεις και κάθε ενδεχόμενο συγχρωτισμού. Υπενθυμίζεται ότι για τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία ισχύει ανώτατο όριο επιτρεπόμενων πελατών εντός του καταστήματος, ενώ για το click away δεν επιτρέπεται είσοδος εντός του καταστήματος ούτε πληρωμή με μετρητά, ούτε ουρά άνω των 9 ατόμων στην είσοδο”, ανέφερε προηγουμένως ο κ. Πέτσας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα