Ρόδος – Άμπου Ντάμπι με απευθείας αεροπορική σύνδεση

Ρόδος – Άμπου Ντάμπι με απευθείας αεροπορική σύνδεση

Από τις 12 Ιουλίου, για πρώτη φορά, η Ρόδος θα συνδέεται σε απευθείας πτήση με το Αμπού Ντάμπι.

Για πρώτη φορά και από τις 12 Ιουλίου, η Ρόδος θα συνδέεται με το Αμπού Ντάμπι, με δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα και Παρασκευή).

Τις πτήσεις θα πραγματοποιεί η αεροπορική εταιρία WizzΑir και έχει προγραμματίσει να κρατήσει το δρομολόγιο έως τον Σεπτέμβριο.

Εξάλλου, έπειτα από τη δυναμική επανεκκίνηση των διεθνώς πτήσεων τον Μάιο, οι πρώτες έξι μέρες του Ιουνίου, στα τέσσερα διεθνή αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου, σημειώνουν αύξηση κατά 50% σε σύγκριση με το τελευταίο εξαήμερο του Μαΐου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport, σε Ρόδο (18.132 επιβάτες), Κω (9.922), Μύκονο (5.559) και Σαντορίνη (6.508), πραγματοποιήθηκαν 150 διεθνείς πτήσεις, τις 6 πρώτες μέρες του Ιουνίου, με πάνω από 40.000 ξένους επισκέπτες.

Οι Γερμανοί και φέτος είναι η νούμερο ένα δύναμη για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, με δεύτερους προς το παρόν για Ρόδο και Κω τους Πολωνούς. Στα διεθνή αεροδρόμια των Κυκλάδων, Γάλλοι, Γερμανοί και Ελβετοί καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις, ενώ η Μύκονος δέχεται και ένα 10% από το Κατάρ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα