Ρόδος: Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά απο καβγά για θέση πάρκινγκ

ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
(ΚΟΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
EUROKINISSI

Δύο αδέρφια συνεπλάκησαν με έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας για μία θέση στάθμευσης στην Ιαλυσό Ρόδου. Πώς περιγράφουν το περιστατικό οι δύο πλευρές.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας αστυνομικός  μετά από μαχαίρωμα που δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ιαλυσό Ρόδου.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr η σύζυγος του αστυνομικού, που εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή, διαπληκτίστηκε με τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων για μια θέση στάθμευσης. Τόσο η ίδια όσο και ο αστυνομικός σύζυγός της, διατείνονται ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις από τους δύο κατηγορούμενους για το επεισόδιο που προηγήθηκε. Τότε, όπως υποστηρίζει, οι δύο κατηγορούμενοι τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα που κράδαιναν και ο ένας εξ αυτών του επιτέθηκε και του κατάφερε τραύματα κοντά στην κοιλιακή χώρα κάτω από τα πλευρά και ένα στον αριστερό μηρό.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός ήταν εκείνος που τους επιτέθηκε πρώτος και κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας από τους δύο έπεσε κάτω. Στο σημείο της πτώσης, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που φέρεται να τραυμάτισε τον αστυνομικό,  υπήρχε ένα μαχαίρι κήπου το οποίο και άρπαξε από το έδαφος για να αμυνθεί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network