Στο “τραπέζι” μερική χαλάρωση των μέτρων από 17 Ιανουαρίου

Στο “τραπέζι” μερική χαλάρωση των μέτρων από 17 Ιανουαρίου
Εργαζόμενος σε καφε. Eurokinissi

Μερική χαλάρωση των μέτρων που επιβλήθηκαν πριν απο την πρωτοχρονιά εξετάζει η κυβέρνηση. Ποια θα σταματήσουν να ισχύουν και ποια ενδεχομένως να πάρουν παράταση.

Την μερική χαλάρωση των μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ μετά την εκρηκτική άνοδο των κρουσμάτων και λίγο πριν απο την πρωτοχρονιά, εξετάζει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται η αύξηση των θεατών στα γήπεδα στο 20% της χωρητικότητας. Υπενθυμίζεται οτι με τα τελευταία μέτρα που ανακοινώθηκαν οι αθλητικοί χώροι και τα γήπεδα λειτουργούν με 10% πληρότητα, με ανώτατο όριο τα 1000 άτομα.

Στο τραπέζι επίσης βρίσκεται και το θέμα της μουσικής. Αυτό που εξετάζεται ειναι το ενδεχόμενο να επιτραπεί από τις 17 Ιανουαρίου η μουσική σε εστιατόρια και ταβέρνες αλλά τα μέτρα για ωράριο και καθήμενους θα παραμείνουν έως το τέλος του μήνα, δηλαδή θα πάρουν παράταση άλλες δύο εβδομάδες.

Την Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή για να εκτιμήσει την κατάσταση και οι οποίες αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, όπως είπε και νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα