Ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος άνδρας που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο

Ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος άνδρας που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο
Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην πλατεία Κάνιγγος Eurokinissi

Οι Αρχές εξετάζουν τα βίντεο από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 33χρονος. Πρόκειται για άτομο το οποίο διατηρεί κατάστημα πλησίον του κοσμηματοπώλη. Θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος άνδρας που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο, στην Ομόνοια. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Σκουρής στον News 24/7 στους 88,6, ο άνδρας που κλωτσούσε τον αιμόφυρτο Ζακ Κωστόπουλο, ταυτοποιήθηκε οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και είναι πλέον θέμα χρόνου η σύλληψή του. Πρόκειται για άτομο το οποίο διατηρεί κατάστημα πλησίον του κοσμηματοπώλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ σημειώνουν στο News 24/7 ότι δεν είναι ακόμη πεπεισμένοι από τα στοιχεία που διαθέτουν ότι ο 33χρονος μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να ληστέψει. 

Μένει παράλληλα να ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο το οποίο κλώτσησε τον αιμόφυρτο 33χρονο μόλις του είχαν παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Νωρίτερα σήμερα οι ιατροδικαστές Καλογριάς και Τσαντίρης (τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας) δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν το αίτιο θανάτου κατά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησαν και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τσαντίρη στο news247.gr, τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια θανάτου του Κωστόπουλου, αναμένονται σε έναν μήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα