Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 33χρονου

Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 33χρονου
Ο Ζακ Κωστόπουλος λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει δεχθεί απανωτά χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι News 24/7

Το Νews 24/7 φέρνει στο φως νέο βίντεο από την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος. Εχει μόλις δεχθεί τα δεκάδες χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι και είναι αναίσθητος στο έδαφος της οδού Γλάδστωνος.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο και πιο σοβαρό λάκτισμα και “πάτημα” που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος στο πρόσωπο και το κεφάλι, βρίσκεται αναίσθητος στον πεζόδρομο της Γλάδστωνος.

 

Παρεμβαίνουν κάποιοι λίγοι και ψυχραιμότεροι με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και τον δεύτερο άντρα που τον χτυπούν με κλοτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι να σταματούν και να μένουν σε απόσταση αναπνοής.

 

Είναι 3 παρά δέκα, μεσημέρι της Παρασκευής και ο 33χρονος κείτεται στο έδαφος κρατώντας με τα χέρια του το κεφάλι του και τον λαιμό του. Εικόνες φρίκης, εικόνες που αποκαλύπτουν την αγριότητα της αυτοδικίας.

Το συγκλονιστικό βίντεο που φέρνει στο φως το Νews 24/7 δείχνει τον Ζακ Κωστόπουλο, αιμόφυρτο στο έδαφος και ανάμεσα σε σπασμένα τζάμια. Ένας αστυνομικός καλεί το ΕΚΑΒ και ένας πολίτης εξηγεί στον αστυνομικό που έχει τραυματιστεί.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου είναι ακριβώς δίπλα στον αστυνομικό και παρακολουθεί. 

Δικηγόρος οικογένειας: Υπάρχουν ελλείψεις στην προανακριτική έρευνα

Την ίδια στιγμή η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε οτι τα θλαστικά τραύματα δεν είναι τέτοια που θα μπορούσαν να επιφέρουν το θάνατο, όμως υπήρξε εγκεφαλικό οίδημα και αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Όμως όπως αποκάλυψε μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 και στον Γιώργο Βούλγαρη η δικηγόρος της οικογένειας Χρύσα Πετσιμέρη “υπάρχουν παραλείψεις όσον αφορά την προανακριτική έρευνα. Για παράδειγμα η αστυνομία δεν πήρε φωτογραφίες, δεν σφράγισε το χώρο, ενώ υπάρχουν και δυο μαρτυρικές καταθέσεις από γειτονικά καταστήματα εκ των οποίων ο ένας μάρτυρας σημειώνει ότι ο 33χρονος δεν μπήκε για ληστεία”.

Κατά την κ. Πετσιμέρη στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε νεκρός και κανείς δεν συγκινήθηκε να του βγάλει τις χειροπέδες κάτι που προκάλεσε αίσθηση σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Η ίδια σημειώνει επίσης ότι “δεν έφερε μαχαίρι στο χέρι και κάποιος κατέθεσε ψευδώς οτι είδε τον νεαρό να κυνηγάει με μαχαίρι με σκοπό να σφάξει κόσμο”, ενώ για τον ιδιοκτήτη ανέφερε ότι “είχε όλο το χρόνο να εξαφανίσει όσα στοιχεία ήθελε ο ιδιοκτήτης και  κανείς δεν τον προσήγαγε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα