Θεσσαλονίκη: Σήμερα μεταμοσχεύονται οι κερατοειδείς της 21χρονης Έμμας

Θεσσαλονίκη: Σήμερα μεταμοσχεύονται οι κερατοειδείς της 21χρονης Έμμας
ΙΝΤΙΜΕ

Το μεσημέρι αναμένεται να γίνει η μεταμόσχευση των κερατοειδών της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη.

Θλίψη σκόρπισε ο χαμός της 21χρονης Έμμας, της φοιτήτριας που παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 26χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς της -ύστερα από επιθυμία του παιδιού τους- δώρισαν τα όργανά της χαρίζοντας το πιο πολύτιμο δώρο σε συνανθρώπους τους, αυτό της ζωής.

Σήμερα το μεσημέρι, αναμένεται να γίνει η μεταμόσχευση των κερατοειδών της 21χρονης, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, αναφέρει το thestival.gr.

Τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα που δωρίστηκαν, ήδη έχουν μεταμοσχευθεί στους λήπτες.

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημέρωματα της 22ας Νοεμβρίου στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας. 26χρονος, ο οποίος αργότερα συνελήφθη και κρίιθηκε προφυλακιστέος, παρέσυρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε την 21χρονη φοιτήτρια και την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου. Συνοδηγός ήταν και μία 19χρονη η οποία αφέθηκε ελεύθερη.

Η Έμμα ξεψύχησε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Συμφωνα με καταγγελίες τους δικηγόρου της οικογένεας, την ώρα που η Έμμα ήταν αιμόφυρτη, κάποιος που έτρεξε να “βοηθήσει” της έκλεψε το πορτοφόλι με 1500 ευρώ, χρήματα που της είχαν στείλει οι γονείς της,

Η οικογένειά της σε μια μεγαλειώδη κίνηση δώρισαν τα όργανα της κόρης τους σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα