Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 42χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών – Έπεσε σε βράχο

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 42χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών – Έπεσε σε βράχο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ένας 42χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, αφού προηγήθηκε καταδίωξή του και προσπάθειά του να διαφύγει πεζός μετά την πρόσκρουση του οχήματός του σε βράχο. Αναζητείται ο συνεργός του.

 Στη σύλληψη ενός 42χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Η σύλληψή του, ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης ήταν περιπετειώδης, αφού ο άντρας και ο συνεργός του που αναζητείται από τις αρχές (καθόταν στη θέση του συνοδηγού), όπως αναφέρει το thestival, δεν ανταποκρίθηκε στο σήμα στάθμευσης που του έγινε και μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, το όχημα προσέκρουσε σε βράχο , με τον 42χρονο να κάνει νέα προσπάθεια διαφυγής πεζός. Και αυτή, όμως, ήταν άκαρπη με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν και να τον συλλαμβάνουν παρά τη σθεναρή του αντίσταση.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι, που στερούνταν των απαραιτήτων νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε ο 42χρονος για τις συνεννοήσεις του. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα