Τραγωδία στην Καστανιά: Αυτοκίνητο έπεσε από γκρεμό – Ένας νεκρός

Τραγωδία στην Καστανιά: Αυτοκίνητο έπεσε από γκρεμό – Ένας νεκρός
veriotis.gr

Νέο δυστύχημα έλαβε χώρα το πρωί στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας-Κοζάνης, όταν άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βρέθηκε στον γκρεμό.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας-Κοζάνης, λίγο μετά από τον χωριό της Καστανιάς, όταν ένας οδηγός, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει από γκρεμό 100 μέτρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο άτυχος Βεροιώτης οδηγός ηλικίας 34 ετών, ο οποίος εργαζόταν σε γνωστό fast food της Βέροιας, βρήκε ακαριαίο θάνατο, όταν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό. Το συμβάν μάλιστα είδε ένας οδηγός ταξί, που είχε σταματήσει με το όχημά του λίγα μέτρα μακρυά από το σημείο και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Τροχαία Βέροιας καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Βέροια και την Κοζάνη. Επιχείρησαν για αρκετή ώρα να ανασύρουν το όχημα, καθώς το σημείο ήταν ιδιαίτερα δύσβατο. Η σορός του βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, λίγα μέτρα από το σημείο όπου κατέληξε το όχημα έπειτα από διαδοχικές προσκρούσεις σε δέντρα και βράχους.

Το video του veriotis.gr σοκάρει:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα