Τραγωδία στους Παξούς: Στους 12 οι νεκροί, στους 21 οι διασωθέντες - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ναυάγιο με μετανάστες στους Παξούς
Ναυάγιο με μετανάστες στους Παξούς EUROKINISSI

Τραγικός είναι ο απολογισμός των θυμάτων του ναυαγίου με μετανάστες στους Παξούς. Στην περιοχή παραμένει και "χτενίζει" μεγάλη δύναμη των λιμενικών αρχών.

Είκοσι άνδρες και μία γυναίκα (21) βρίσκονται μεταξύ των διασωθέντων μεταναστών του ναυαγίου που σημειώθηκε το πρωί, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών, ενώ την ίδια ώρα τραγικός είναι ο απολογισμός των θυμάτων του ναυαγίου που μέχρι τώρα φτάνουν τους δώδεκα (12) μεταξύ αυτών δέκα άνδρες και δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των μεταναστών του ναυαγίου, που αρχικά είχε δηλωθεί από τους ίδιους ότι φτάνουν τους πενήντα (50), έχουν σταματήσει από αέρος με τη δύση του ηλίου, ενώ στην περιοχή παραμένει και «χτενίζει» μεγάλη δύναμη των λιμενικών αρχών.

Οι διασωθέντες και οι σοροί των άτυχων μεταναστών μεταφέρθηκαν στην Πρέβεζα, ενώ δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη τα στοιχεία των μεταναστών και η εθνικότητά τους.

Το τραγικό ναυάγιο αφήνει πίσω του ακόμη πολλά ερωτηματικά για το σημείο αναχώρησης των μεταναστών και τον προορισμό τους, αν μεταξύ τους υπήρχαν διακινητές, καθώς και πόσα 24ωρα βρίσκονταν στοιβαγμένοι στο μοιραίο σκάφος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες, Μεταναστευτικό, Πρόσφυγες, Λιμενικό Σώμα
SHARE:

24Media Network