Τζώρτζης Μονογυιός: Όσα είπε ο Μικρούτσικος και οι πρώην συμπαίκτες του στο “The Wall”

Τζώρτζης Μονογυιός: Όσα είπε ο Μικρούτσικος και οι πρώην συμπαίκτες του στο “The Wall”
Ο Τζώρτζης Μονογυιός στο "The Wall" Youtube

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Γωγώ Γαρυφάλλου και η Ρούλα Βροχοπούλου μίλησαν για την συμμετοχή του Τζώρτζη Μονογυιού στο "The Wall", ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα.

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01) ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, στην περιοχή Πηγαδάκια, στη Βούλα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 43χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του μάρκας Ferrari και προσέκρουσε διαδοχικά στο κράσπεδο και σε δέντρο στη διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα την ανάφλεξη του οχήματος.

Ο 43χρονος Τζώρτζης Μονογυιός ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

Υπήρξε ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Τζώρτζη Μονογυιό

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε το πρωί της Παρασκευής (14/01) στην εκπομπή “Super Katerina” για την απώλεια του Τζώρτζη Μονογυιού, αλλά και για τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι, καθώς τότε το παρουσίαζε ο ίδιος.

“Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη. Ίσως δεν έχει νόημα να τις πω τώρα που είναι τόσο νωπός ο χαμός του. Ίσως την επόμενη βδομάδα. Θυμάμαι ατάκες του. Επίσης, μια δράση του και μια ατάκα του έκανε το “πικ” σε θεαματικότητα στην συγκεκριμένη εκπομπή”, είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

“Κάποια στιγμή ο Τζώρτζης είχε πάει να μείνει στην Καλύβα που ήταν εκτός της βίλας του “The Wall”. Ο ίδιος είχε μια πολύ παθιασμένη σχέση με τη Σίσσυ στο παιχνίδι. Συνεννοήθηκαν στον αγώνα που θα κάναμε στο ριάλιτι να χάσει η Σίσσυ, ώστε να πάει κι εκείνη στην Καλύβα και να είναι μαζί. Γιατί αν κέρδιζες έπαιρνες χρήματα και αν έχανες πήγαινες εκεί. Τελικά η Σίσσυ αποφάσισε να κερδίσει. Η σκηνή είναι που περιμένει να δει τη Σίσσυ, ανοίγει την πόρτα και δεν την βλέπει. Και τότε φωνάζει “Σίσσυ, τελειώσαμε”. Εκεί ήταν το “πικ” που έγινε. Το κακό είναι ότι χθες είπε “τελειώσαμε” στην ίδια τη ζωή”.

The Wall: Τι είπαν οι πρώην συμπαίκτες του

Στην εκπομπή “Super Katerina” μίλησαν οι Γωγώ Γαρυφάλλου και Ρούλα Βροχοπούλου που ήταν συμπαίκτριες του Τζώρτζη Μονογυιού στο “The Wall”, εκφράζοντας την θλίψη τους.

“Είναι πολύ κρίμα για ένα νέο παιδί να χάνεται. Ανδρέα μου δεν περίμενα ότι θα μιλούσαμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Θέλω να πω κουράγιο στην οικογένειά του. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Όταν ακούς για έναν άνθρωπο νέο να πεθαίνει, είναι πάρα πολύ λυπητερό. Επειδή έχουμε χάσει και εμείς δύο παιδιά από τη θεία μου, καταλαβαίνω τι περνάει αυτή η μάνα”, είπε με δάκρυα στα μάτια η Γωγώ Γαρυφάλλου.

“Λυπάμαι πάρα πολύ για το τραγικό συμβάν. Είμαι συντετριμμένη. Ειλικρινά, όλη τη νύχτα δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι. Ήταν τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο υπέροχος χαρακτήρας. Μια φορά στο παιχνίδι, όταν ήμουν στην Καλύβα, ήρθε και μου είπε: “Ρούλα μου, είσαι μεγάλης ηλικίας και λυπάμαι που υποφέρεις στο κρύο. Συγγνώμη που σε ψήφισα. Ήταν τόσο ευγενικός Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του”, ανέφερε η Ρούλα Βροχοπούλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα