Βόλος: Μεγάλη φωτιά στο ξενοδοχείο “Αίγλη”

Βόλος: Μεγάλη φωτιά στο ξενοδοχείο “Αίγλη”
Φωτιά στο ξενοδοχείο "Αίγλη" στον Βόλο gegonota.news

Φωτιά ξέσπασε στο δώμα του ξενοδοχείου "Αίγλη" στο κέντρο του Βόλου, πιθανώς μετά από έκρηξη σε λέβητα. Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (03/01) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βόλου, μετά από κλήση για πυρκαγιά στο ξενοδοχείο “Αίγλη”, στην οδό Ιάσονος.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Gegonota.news, η φωτιά εκδηλώθηκε στο δώμα του κτιρίου, πιθανώς από έκρηξη σε λέβητα, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και αμέσως μετά τεράστιες φλόγες ξεπήδησαν από την ταράτσα του κτιρίου.

Το ξενοδοχείο “Αίγλη” στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο, από τα τελευταία του Βόλου και δίπλα από το ξενοδοχείο βρίσκεται το κατάστημα “Κωτσόβολος”.

Ένοικοι το ξενοδοχείου είπαν στην τοπική ιστοσελίδα ότι λίγο πριν κατέβουν για πρωϊνό ενημερώθηκαν από τη ρεσεψιόν ότι εκδηλώθηκε φωτιά στο κτίριο και έπρεπε να εκκενώσουν αμέσως τα δωμάτια. Όλοι βγήκαν στον δρόμο και παρακολουθούσαν με αγωνία την προσπάθεια των πυροσβεστών να σβήσουν την φωτιά.

Σημειώνεται ότι επιτόπου έσπευσαν και άνδρες της τροχαίας που διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ιάσονος, στο τμήμα από την Κοραή έως την Ιωλκού, και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτιά

Φωτιά στο ξενοδοχείο "Αίγλη" στον Βόλο gegonota.news

Φωτιά στο ξενοδοχείο "Αίγλη" στον Βόλο gegonota.news

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα