Υπόθεση μυστήριο: Γιατί ο Φουρθιώτης μηνύει τη Τζούλια Αλεξανδράτου

Υπόθεση μυστήριο: Γιατί ο Φουρθιώτης μηνύει τη Τζούλια Αλεξανδράτου

Συνεχίζεται η διαμάχη στα δικαστήρια ανάμεσα στη Τζούλια Αλεξανδράτου και τον πρώην μάνατζέρ της. Γιατί ο ίδιος αξιώνει αποζημίωση, τι ισχυρίζεται το μοντέλο.

Αποζημίωση ύψους 240.000 ευρώ ζητά ο Μένιος Φουρθιώτης από την Τζούλια Αλεξανδράτου για "ηθική βλάβη που έχει υποστεί" όπως ισχυρίζεται, από τη μήνυση που έχει καταθέσει εκείνη σε βάρος του παρουσιαστή και άλλοτε μάνατζέρ της, τον οποίο κατηγορεί για κλοπή.

Στην "υπόθεση μυστήριο" η Αλεξανδράτου ισχυρίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης αφαίρεσε εν αγνοία της το ποσό των 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της στα νότια προάστια.

ADVERTISING

Η υπόθεση αυτή βρίσκεται ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων χωρίς να έχει εκδικαστεί ακόμη.

Ο παρουσιαστής κατέθεσε σε βάρος της αγωγή στις 12 Ιανουαρίου 2017, ενώ αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση. Μάλιστα, φέρεται ότι αποδίδει τις εις βάρος του καταγγελίες σε εκδικητικότητα λόγω της διακοπής της συνεργασίας τους.

Η υπόθεση έχει λάβει έκτη (!) αναβολή για το 2019. Στη λίστα μαρτύρων που θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση περιλαμβάνονται ο Δημήτρης Σειρηνάκης, η μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου ο Σπύρος Ρέβης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τζούλια Αλεξανδράτου
SHARE:

24Media Network