15χρονη αυτόχειρας: "Δεν αντέχω, τα παρατάω"

15χρονη αυτόχειρας: "Δεν αντέχω, τα παρατάω"
Η νεαρή Felicia © NOAA

Νέα υπόθεση εκφοβισμού στις ΗΠΑ. Μαθήτρια έβαλε τέλος στη ζωή της. Είχε κάνει σεξ με 4 συμμαθητές της και φοβόταν τη διαπόμπευση (Pics)

Δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή και αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της.

Ο λόγος για την 15χρονη Felicia Garcia η οποία βασανιζόταν μετά από ένα επιπόλαιο λάθος, να κάνει σεξ με τέσσερις συμμαθητές της, μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου.

Η νεαρή έπεσε από την αποβάθρα του  Huguenot Staten Island  στις 15:15  μετά το τέλος του σχολείου.

Το κορίτσι ήταν μαθήτρια του Tottenville High School και σύμφωνα με μαρτυρίες είχε πάθει κατάθλιψη λόγω του εκφοβισμού που είχε υποστεί από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Αυτό μπορεί κανείς να το συμπεράνει από το τελευταίο της twitt στο οποίο έγραφε την περασμένη Δευτέρα λίγο πριν αυτοκτονήσει, "I cant, im done, I give up,".

Το ίδιο μπορεί να διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο λογαριασμό της στο Instagram οπού έχει καλύψει τα μάτια της με τη λέξη “Κατάθλιψη”. Σε αυτή την εικόνα διαβάζει κανείς στη λεζάντα “Επειδή κάποιος είναι χαμογελαστός, δεν τον κάνει να είναι ευτυχισμένο”.

Φίλοι της 15χρονης αναφέρουν ότι ήταν ένα ήρεμο παιδί το οποίο δεν είχε σχέση με τα ναρκωτικά. “Η Felicia ποτέ δεν θα αυτοκτονούσε εάν δεν ένοιωθε ότι την εκφόβιζαν”.

Οι αρχές “χτενίζουν” τα κοινωνικά δίκτυα για να διαπιστώσουν εάν υπήρξε περίπτωση εκφοβισμού.

SHARE:

24Media Network