Αυστραλία: Η στιγμή της διάσωσης ενός καγκουρό από λίμνη – Βίντεο

Αυστραλία: Η στιγμή της διάσωσης ενός καγκουρό από λίμνη – Βίντεο
Η στιγμή της διάσωσης του καγκουρό, σε λίμνη της Αυστραλίας. Youtube/ @RiotACT

Επιχείρηση διάσωσης ενός καγκουρό που είχε παγιδευτεί σε λίμνη της Αυστραλίας, πραγματοποίησαν περαστικοί από το σημείο.

Ένα καγκουρό “κολλημένο” στα νερά της λίμνης ‘Burley Griffin’ στην Αυστραλία, εντοπίστηκε από περαστικούς, το πρωί της Τρίτης (21/09).

Ο Nic Crowther, μαζί με την παρέα του, περνούσαν από τη λίμνη στα πλαίσια της πρωινής γυμναστικής τους, όταν εντόπισαν το άτυχο καγκουρό. Αμέσως, κάλεσαν ειδικούς για να φθάσουν στη σημείο, αλλά αποφάσισαν να αναλάβουν δράση την ίδια στιγμή και να σπεύσουν να βοηθήσουν το ζώο.

Στο βίντεο της διάσωσης, φαίνεται ο Crowther και ένας ακόμη άνδρας, να μπαίνουν στο νερό ήρεμα και να καθησυχάζουν το ζώο. Το καγκουρό παρέμεινε ψύχραιμο και οι άνδρες κατάφεραν να το απομακρύνουν από τη λίμνη.

Το βίντεο μόλις δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε viral, με τους χρήστες να χαρακτηρίζουν τους άνδρες “ήρωες”.

Ο Crowther απαντώντας στα σχόλια για το σκηνικό της διάσωσης, είπε πως ο καθένας θα έκανε το ίδιο αν ήταν στη θέση του. “Στο τέλος της ημέρας, νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που θα έκανε κάθε άνθρωπος”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει το ABC, γνωστοποίησε πως το καγκουρό έμεινε για κάποια ώρα μαζί τους, μετά το περιστατικό. “Θέλω να πιστεύω ότι έλεγε ευχαριστώ, αλλά στην πραγματικότητα, μάλλον ήταν λίγο μπερδεμένο”, σχολίασε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα