Αλάσκα: “Μυστήρια” σύννεφα πυροδοτούν θεωρίες συνωμοσίας – UFO ή οι Ρώσοι;

Αλάσκα: “Μυστήρια” σύννεφα πυροδοτούν θεωρίες συνωμοσίας – UFO ή οι Ρώσοι;
Περίεργα σύννεφα στην Αλάσκα Facebook

"Μετεωρίτης, ρωσικός πύραυλος, αεροπορικό δυστύχημα και UFO" ήταν οι πιο πιθανές εξηγήσεις που έδωσαν χρήστες του διαδικτύου σε ένα μοναδικό θέαμα που σημειώθηκε στον ουρανό της Αλάσκας.

Ένα παράξενο θέαμα αντίκρισαν πολλοί πολίτες στον ουρανό πάνω από την Αλάσκα κοντά στο Lazy Mountain την Πέμπτη και αποφάσισαν να το μοιραστούν στα social media, προσπαθώντας να δώσουν πιθανές εξηγήσεις.

“Μετεωρίτης, ρωσικός πύραυλος, αεροπορικό δυστύχημα και UFO” ήταν μεταξύ των πιο “πιθανών” εξηγήσεων που έδωσαν οι χρήστες των social media για τους παράξενους σχηματισμούς σύννεφων.

Μια ομάδα διάσωσης που στάλθηκε στο σημείο για να αναζητήσει κάποια πιθανή συντριβή αεροσκάφους στο Lazy Mountain δεν βρήκε τίποτα ύποπτο, ανέφερε η Alaska State Troopers στο Facebook.

“Δεν είμαι σίγουρη τι ήταν, αλλά φαινόταν ωραίο”, έγραψε μια χρήστης του διαδικτύου στο Facebook.

“Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι ένα μεγάλο εμπορικό τζετ πετούσε σε αυτήν την περιοχή την ώρα που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες και το βίντεο. Έγινε επικοινωνία με το αεροσκάφος και επιβεβαιώθηκε η φυσιολογική λειτουργία της πτήσης προς το αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη”, έγραψε η Alaska State Troopers στο Facebook.

“Ο στρατός πιστεύει ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο έδειχναν ένα ίχνος από το εμπορικό τζετ σε συνδυασμό με τον ανατέλλοντα ήλιο που μαζί προκάλεσαν το μοναδικό ατμοσφαιρικό θέαμα. Εκτιμούμε πολύ τους πολυάριθμους κατοίκους της Αλάσκας που ανέφεραν το ύποπτο θέαμα σήμερα το πρωί στις αρχές”, πρόσθεσαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα