Αμερικανίδα βουλεύτρια για προσχολική αγωγή: “Επιβάλλει μορφή ελέγχου του μυαλού”

Αμερικανίδα βουλεύτρια για προσχολική αγωγή: “Επιβάλλει μορφή ελέγχου του μυαλού”
H Μάρτζορυ Τέιλορ Γκριν AP

Η υπερσυντηρητική και συχνα γραφική Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν μάλλον το τερμάτισε στην κριτική της για το σχέδιο υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής που ετοιμάζει ο Τζο Μπάιντεν.

Η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν είναι πλέον γνωστή και μη εξαιρετέα. Η βουλεύτρια από την Τζόρτζια μπορεί να θεωρηθεί άνετα ως η πιο υπερσυντηρητική του αμερικανικού κογκρέσου με απόψεις που συχνά φτάνουν στο όριο του γελοίου.

Ακόμα και έτσι όμως τα όσα ισχυρίστηκε η Γκριν για το σχέδιο του Τζο Μπάιντεν να θεσπίσει υποχρεωτική (και μάλιστα δωρεάν) προσχολική αγωγή για παιδιά 3 και 4 ετών μπορεί να χαρακτηριστούν με μία λέξη: Τραγικά.

Η Αμερικανίδα πολιτικός βλέπει πίσω από τις προεδρικές εξαγγελίες “μία άλλη μορφή ελέγχου του μυαλού” και συμπλήρωσε ότι “θα προτιμούσα να κρατήσω την ανάσα μου μέχρι να γίνω μπλε από το να φοιτήσω σ’ ένα τέτοιο σχολείο”.

Εν συνέχεια ενέπλεξε στο σχέδιο και τον Τζορτζ Σόρος (ο Σόρος κολλάει σε κάθε συνωμοσιολογικό σενάριο) για να καταλήξει ότι η πρόβλεψη για προσχολική αγωγή εγείρει “πολύ σοβαρές ανησυχίες”.

Οχι, δεν ανέλυσε περισσότερο τις ανησυχίες αυτές….

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα