Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Τραυματισμός αστυνομικού από πυροβολισμό στο Λας Βέγκας

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Τραυματισμός αστυνομικού από πυροβολισμό στο Λας Βέγκας
Έρευνα της αστυνομίας στο Λας Βέγκας AP Photo/John Locher

Για τραυματισμό αστυνομικού από σφαίρα στο Λας Βέγκας κάνει λόγο το Associated Press. Πληθαίνουν τα περιστατικά με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών.

Ένας αστυνομικός στο Λας Βέγκας τραυματίστηκε από σφαίρα στη διάρκεια διαδηλώσεων για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, σύμφωνα το πρακτορείο ειδήσεων “Associated Press”.

Ο αστυνομικός πυροβολήθηκε στην περιοχή Λας Βέγκας Στριπ και ένας άλλος αστυνομικός “εμπλέκεται στο περιστατικό” στην ίδια περιοχή, μετέδωσε το AP επικαλούμενο το Τμήμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Η πηγή δεν αναφέρεται σε λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του περιστατικού ή με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αστυνομικοί. Το Τμήμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας αρνήθηκε να σχολιάσει στο Reuters.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας τέσσερις αστυνομικοί του Σεντ Λούις τραυματίστηκαν από σφαίρες στη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ λίγες ώρες αφού ο πρόεδρος Τραμπ δεσμεύτηκε να χρησιμοποιήσει στρατιωτική βία για να καταστείλει τις διαδηλώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα