Επιτέλους: Ο 30χρονος γιος τους φεύγει από το σπίτι μετά την έξωση

Ο 30χρονος γιος μαζεύει τα πράγματά του
Ο 30χρονος γιος μαζεύει τα πράγματά του DAILYMAIL

Μετά από μία δικαστική διαμάχη με τους γονείς του που του έκαναν έξωση, ο 30χρονος milennial από τις Συρακούσες της Νέας Υόρκης το πήρε απόφαση και μαζεύει επιτέλους τα πράγματά του για να φύγει από το πατρικό του.

Τα εν οίκω μη εν δήμω λέει ο λαός, αλλά μια οικογένεια από τις Συρακούσες της Νέας Υόρκης κατάφερε να γίνει γνωστή στα πέρατα του κόσμου όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η δικαστική μάχη των μελών της: Οι γονείς έκαναν έξωση στο 30χρονο γιο τους για να φύγει από το σπίτι. Και στο δικαστήριο δικαιώθηκαν, αφού ο δικαστής αποφάσισε πως ήρθε πλέον η ώρα να ανοίξει τα φτερά του και να ξεκινήσει τη ζωή του μακριά από την οικογενειακή εστία. Δίχως να έχει πλέον άλλη επιλογή, ο απογοητευμένος milennian αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να μαζέψει τα πράγματά του και να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Ο Μάικλ Ροτόντο είχε διορία από το δικαστήριο μέχρι την Παρασκευή για να φύγει από το σπίτι των γονιών του. Η κάμερα της Daily Mail τον "συνέλαβε" να μεταφέρει κούτες με τα υπάρχοντά του στο αυτοκίνητο, με τη βοήθεια ενός ξάδελφού του. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, υπήρχαν και κούτες με παιδικά παιχνίδια.

ADVERTISING

Την ίδια ώρα, αναφέρει η εφημερίδα, οι γονείς του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι δίχως να δείχνουν την παραμικρή πρόθεση να τον βοηθήσουν. Ο ίδιος, μιλώντας στον απεσταλμένο της Daily Mail, δήλωσε ότι δεν θέλει πλέον την παραμικρή σχέση μαζί τους. Τους κατηγόρησε μάλιστα για τον "κατήφορο" που πήρε η ζωή του, λέγοντας ότι η άρνησή τους να τον βοηθήσουν να διεκδικήσει την κηδεμονία του οκτάχρονου σήμερα γιου του, ήταν και το καθοριστικό σημείο που ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή του.

Το μέλλον είναι ανοιχτό και άγνωστό για το νεαρό άνδρα. Ο ίδιος δήλωσε ότι την πρώτη εβδομάδα βρήκε νέο τόπο διαμονής μέσω Airbnb και θα αναζητήσει στη συνέχεια μόνιμη κατοικία. Ως πρώτο εισόδημα θα προσπαθήσει να πουλήσει το αυτοκίνητό του. Υποστηρίζει παράλληλα ότι έχει δουλειά, που δεν αποκαλύπτει, η οποία θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει και πάλι την κηδεμονία του γιου του. Και μετά, η ιστορία που λέει αρχίζει και πάλι να μπερδεύεται... Με αποκαλύψεις όπως ο ισχυρισμός του ότι δεν είχε χρήματα να αγοράσει ούτε κούτες για την μετακόμιση από το σπίτι των γονιών του.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όση αίσθηση και αν προκάλεσε η δημοσιοποίηση αυτής της οικογενειακής ιστορίας, ακόμη και με τις αφορμές που έδωσε σε κάποιους να κάνουν χιούμορ και πλάκα, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Ροτόντο οδηγώντας τους σε τέτοιες ακρότητες.

Πηγή: 

Πληροφορίες - φωτό: Dailymail

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Δικαιοσύνη "μίλησε": Δεκτή η έξωση στον 30χρονο γιο που διώχνουν οι γονείς από το σπίτι

Γονείς μηνύουν τον 30χρονο γιο τους για να φύγει από το σπίτι

SHARE:

24Media Network