Εξαφάνιση μικρού Μπεν: Βρέθηκαν ίχνη αίματος

default image

Τα νέα ευρήματα στα σανδάλια και σε ένα παιχνίδι που βρέθηκαν στο σημείο των ερευνών στην Κω ισχυροποιούν τα σενάρια της Βρετανικής αστυνομίας

Ίχνη αίματος που πιστεύεται ότι ανήκουν στο μικρό Μπεν Νίνταμ που εξαφανίστηκε πριν από 26 χρόνια στην Κω, εντόπισαν οι ερευνητές σε ένα αυτοκινητάκι και ένα σανδάλι που είχαν βρεθεί στον τόπο των ερευνών.

Το κλιμάκιο των Βρετανών αστυνομικών που τον περασμένο έτος πραγματοποίησαν νέες έρευνες στο νησί, ανακοίνωσαν πως τα νέα ευρήματα στηρίζουν τη θεωρία τους που λέει πως ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα έξω από την αγροικία που περνούσε τις διακοπές με την οικογένειά του.

Το σανδάλι βρέθηκε στο σημείο που εκτελούνταν έργα από έναν εκσκαφέα, τον χειριστή του οποίου η οικογένεια θεωρεί ως βασικό ύποπτο για το θάνατο του Μπεν.

Μιλώντας στη Βρετανική Daily Mirror, η μητέρα του μικρού Μπεν, που δεν έχει εγκαταλείψει τις έρευνες όλα αυτά τα χρόνια έκανε λόγο για συγκάλυψη και τόνισε πως η σορός του γιου της μεταφέρθηκε από το αρχικό σημείο ταφής σε κάποιο άλλο.

Η βρετανική αστυνομία στηρίζει πλέον τις ελπίδες της, στους ειδικούς βιολόγους που θα αναλάβουν να εξάγουν συμπεράσματα από τα ίχνη του αίματος ώστε να καταστεί δυνατή τυχόν ταυτοποίηση του DNA με τον μικρό Μπεν.

Πηγή: DailyMail

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα