Ινδία: Ζευγάρι έφτασε στον γάμο του μέσα σε τεράστια κατσαρόλα

Ινδία: Ζευγάρι έφτασε στον γάμο του μέσα σε τεράστια κατσαρόλα
twitter/Shilpa

Οι καταστροφικές πλημμύρες στην Ινδία οδήγησαν ζευγάρι να χρησιμοποιήσει την φαντασία του για να καταφέρει να παντρευτεί.

Με ξεχωριστό στυλ εμφανίστηκε ζευγάρι από την Ινδία στον γάμο του, εν μέσω πλημμύρας, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις στη νότια πολιτεία της Κεράλα.

Το ζευγάρι που εντυπωσίασε με την εφευρετικότητά του, χρησιμοποίησε μια πλωτή κατσαρόλα για να διασχίσει τους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης.

Φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τους νεόνυμφους να έχουν στριμωχτεί μέσα στο μεγάλο αλουμινένιο σκεύος μαγειρικής ενώ δύο άνδρες σπρώχνουν το σκεύος πάνω στο νερό και ένας φωτογράφος απαθανατίζει τις στιγμές.

Το ζευγάρι φέρεται να δανείστηκε το δοχείο από έναν τοπικό ναό, και σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν η μόνη τους επιλογή για να φτάσουν στο γαμήλιο ραντεβού στην ώρα τους.

Σε άλλα πλάνα νύφη και γαμπρός, εμφανίζονται να φτάνουν σώοι και… στεγνοί σε έναν μικρό και μερικώς πλημμυρισμένο ναό όπου αντάλλαξαν λουλούδια, μια παράδοση σε πολλές ινδουιστικές γαμήλιες τελετές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα