Ισόβια για τον Αμερικανό που απήγαγε και κακοποιούσε παιδάκι για να φτιάξει ταινίες πορνό

Ισόβια για τον Αμερικανό που απήγαγε και κακοποιούσε παιδάκι για να φτιάξει ταινίες πορνό

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο άνδρας από το Κολοράντο των ΗΠΑ που είχε απαγάγει ένα παιδί 2-3 χρονών και το κακοποιούσε σεξουαλικά για να παράγει πορνογραφικό υλικό, το οποίο είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο (Pics)

Ένας άντρας από την πολιτεία του Κολοράντο ο οποίος είχε απαγάγει ένα παιδάκι 2-3 χρονών από ένα ζευγάρι που τον φιλοξενούσε στη Καλιφόρνια και κακοποιούσε σεξουαλικά για να παράγει πορνογραφία που την διένειμε στο διαδίκτυο καταδικάστηκε χθες σε ισόβια, είπαν εισαγγελείς.

'Ενα ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Σον Μακ Κόρμακ, 31, από το Κολοράντο Σπρινγκς, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού και δύο κατηγορίες απαγωγής, κατά τη διάρκεια μιας τετραήμερης δίκης στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας, είπε σε γραπτή δήλωση το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ισόβια για τον Αμερικανό που απήγαγε και κακοποιούσε παιδάκι για να φτιάξει ταινίες πορνό

Ο Μακ Κόρμακ, με το πρόσχημα της φιλίας προς τους γονείς του παιδιού, είχε διανυκτερεύσει αρκετές φορές στο σπίτι της οικογένειας στο Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνιας. Σύμφωνα με την αναφορά του κατηγορητηρίου, τα βράδια αυτά έβγαζε κρυφά το παιδί από το σπίτι στα μέσα της νύχτας και μαγνητοσκοπούσε τον εαυτό του να το κακοποιεί σεξουαλικά σε διάφορα μέρη, μεταξύ των οποίων το φορτηγό του και ένα μοτέλ κοντά στο σπίτι, επιστρέφοντας πριν ξυπνήσει το ζευγάρι το πρωί.

Ταυτοποίθηκε και συνελήφθηκε αφού ένα παράρτημα των υπηρεσιών εσωτερικής ασφάλειας της χώρας στη Βοστόνη βρήκαν σε υπολογιστή άλλου ύποπτου τα βίντεο του Μακ Κόρμακ και εντόπισαν το μοτέλ στο οποίο μαγνητοσκοπήθηκαν, και το όνομά του στη λίστα των πελατών της συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Η βοηθός γενική εισαγγελέας στο τμήμα εγκλημάτων του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, Λέσλι Κάλντγουελ, περιέγραψε το έγκλημα ώς "διεφθαρμένο... ένας εφιάλτης," ενώ ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας της ανατολικής περιφέρειας της Καλιφόρνιας, Μπέντζαμιν Ουάγκνερ, είπε οι "άθλιες και σπαραξικάρδιες" πράξεις του Μακ Κόρμακ μπορεί να συνεχιζόντουσαν για χρόνια, αν δεν ήταν για την επιμονή και τις επίπονες προσπάθειες των ερευνητών.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network