Καναδάς: Αντιεμβολιαστές “σπάνε” την καραντίνα αντιδρώντας στα αυστηρά μέτρα

Καναδάς: Αντιεμβολιαστές “σπάνε” την καραντίνα αντιδρώντας στα αυστηρά μέτρα
Καναδάς: Αντιεμβολιαστές "σπάνε" την καραντίνα αντιδρώντας στα αυστηρά μέτρα Twitter @DanDicksPFT

Στο Βανκούβερ την Κυριακή μια ομάδα ανθρώπων "έσπασε" την καραντίνα και διαμαρτυρήθηκε για τις ελίτ που προσπαθούν να επιβάλλουν με το ζόρι τον εμβολιασμό.

Την Κυριακή, μια ομάδα περίπου 14 διαδηλωτών, “έσπασε” την καραντίνα, αψηφώντας τον κορονοϊό και διαμαρτυρήθηκε στους δρόμους του Βανκούβερ. Βίντεο δείχνει τους διαδηλωτές να κρατούν πλακάτ με τις λέξεις “κορονοϊός” και “Fake News” .

Στο σημείο βρέθηκε ο δημοσιογράφος του καναδικού VICE, Mack Lamoureux και ήρθε σε επαφή με την διοργανώτρια της διαδήλωσης, Susan Standfield-Spooner, γνωστή για την δράση της στο κίνημα του αντιεμβολιασμού.

Όπως του διηγήθηκε τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόστηκαν στον Καναδά οδήγησαν σε μείωση των εσόδων της κατά 80%. Όπως υποστήριξε “Οι θάνατοι και οι άστεγοι που προκύπτουν από την φτώχεια είναι σημαντικότεροι από το κλείσιμο των εταιριών και τις επιπτώσεις του νέου κορονοϊού στην υγεία”. Να σημειωθεί ότι στον Καναδά μέχρι και τη Δευτέρα 735 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον Covid-19.

Στην διαδήλωση συμμετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, από παιδιά μέχρι και ηλικιωμένοι. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε η Sussan, για τον συντονισμό και τη διοργάνωση της διαμαρτυρίας καθορίστικη ήταν η βοήθεια μιας 70χρονης γυναίκας, η οποία και παραυρέθηκε στη συνάθροιση.

Η Sussan υποστήριξε πως ο κορονοϊός μεταδίδεται αλλά δεν είναι θανατηφόρος. “Σαν τον έρπη”, τον χαρακτήρισε, ενώ πρόσθεσε πως η πανδημία είναι μια προσπάθεια των ελίτ να στερήσουν από τους πολίτες τα δικαιώματα τους και να τους εμβολιάσουν παρά τη θέλησή τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα