Κινέζα ηθοποιός εγκατέλειψε τα παιδιά της που γεννήθηκαν από παρένθετες μητέρες

Κινέζα ηθοποιός εγκατέλειψε τα παιδιά της που γεννήθηκαν από παρένθετες μητέρες
Η Zheng Shuang AP

Σκάνδαλο με Κινέζα ηθοποιό που εγκατέλειψε τα παιδιά της στις ΗΠΑ που γεννήθηκαν από παρένθετες μητέρες - Η Prada της έκλεισε την πόρτα.

Η παρένθετη μητρότητα είναι παράνομη στην Κίνα, απαγορεύτηκε το 2001, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο εύπορα ζευγάρια από την Κίνα να πληρώνουν σε γυναίκες με έδρα στο εξωτερικό μεγάλα χρηματικά ποσά για να κυοφορήσουν τα μωρά τους.

Σύμφωνα με το CNN, η Zheng Shuang, δημοφιλής τηλεοπτική ηθοποιός γνωστή για τους ρόλους της σε δραματικές σειρές εποχής, βρέθηκε αντιμέτωπη με σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είχε αφήσει τον σύντροφό της με τα δύο παιδιά τους στις ΗΠΑ.

Το ζευγάρι φέρεται να χώρισε προτού γεννηθούν τα μωρά, επειδή ο φίλος της 29χρονης ηθοποιού, ήταν άπιστος.

Η Prada της έκλεισε την πόρτα

Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του οίκου Prada που ανακοίνωσε ότι διέκοψε τη συνεργασία του με την ηθοποιό.

Ο Prada ανακοίνωσε ότι «τερμάτισε όλες τις σχέσεις συνεργασίας» με τη Ζενγκ, η οποία εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια του για το Κινεζικό Νέο Έτος.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται γιατί διέκοψε τη συνεργασία με την ηθοποιό.

Η είδηση διακοπής της συνεργασίας δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Prada στο Weibo και επίσης διαγράφηκαν οι αναρτήσεις της ηθοποιού που αφορούν την εταιρεία από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα