Κορονοϊός: Παραγωγή αντισηπτικών από τον οίκο Louis Vuitton

Κορονοϊός: Παραγωγή αντισηπτικών από τον οίκο Louis Vuitton
Το λογότυπο της Louis Vuitton AP

Ο οίκος Louis Vuitton θα παράγει δική του σειρά αντισηπτικών με σκοπό να συμβάλει στην προστασία των ανθρώπων από την εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

Ο πολυτελής οίκος μόδας ανακοίνωσε την Κυριακή πως πρόκειται να παράγει τη δική του σειρά αντιικών προϊόντων. “Τα αντισηπτικά θα αποστέλλονται στη Γαλλία χωρίς χρεώσεις μεταφορικών προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας”.

Στην χώρα έχουν σημειωθεί μέχρι τώρα 120 θάνατοι από τον νέο κορονοϊό που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς.  

“Η LVMH θα εκμεταλλευτεί τις βιομηχανίες παραγωγής αρωμάτων, προκειμένου να παράγει μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών”, ανέφερε ο οίκος χαρακτηριστικά.

Τα αργοστάσια της εταιρίας, στα οποία συνήθως παρασκευάζονται πολυτελή αρώματα για οίκους όπως ο Christian Dior και ο Givenchy, θα συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στην σταδιακή αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού. “Η LVMH δεσμεύεται να τηρήσει την απόφαση αυτή για όσο είναι απαραίτητο και θα παραμείνει σε συννενόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας της Γαλλίας. 

Με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να έχουν φτάσει τα 162.687 παγκοσμίως και τους θανάτους να έχουν ξεπεράσει τους 6.000, οι κυβερνήσεις όλων των κρατών καλούν τις επιχειρήσεις να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα